Klankschalen opleiding

Klankschaal kopen

Klankschalen massage boeken

P1200294

Wat houdt een klankschalen massage in

Bij een klankschalenmassage lig je normaal gekleed op een massagetafel en worden de klankschalen op je lichaam geplaatst. De klankschalen worden behoedzaam aangeslagen, waardoor je de vibraties door je lichaam heen voelt gaan, wat een heerlijk ontspannen gevoel geeft. Je krijgt verschillende klankschalen op je lichaam geplaatst, waardoor je in een bad van helende klanken ligt.

Hans Uijlemans Te koop op ons Centrum

Wat doet het met je?

De massage is vooral gericht op diepe ontspanning, thuis komen in jezelf. Uit het denken, uit het moeten komen.  Het kan  zorgen voor een vermindering van stress gerelateerde klachten. Veel mensen vinden de massage een verrijkende ervaring omdat ze op een heel andere manier leren voelen en ontspannen. Je komt door de massage in verbinding met je lichaam. Het luisteren naar de wegstervende tonen brengen je in het Hier en Nu. Daardoor kan de klankbehandeling jeheel gemakkelijk  in een meditatieve staat brengen. Aandacht voor jezelf is onmisbaar om in balans te blijven.

 

v20150804-213529-8904[300x300]

Speciale klankschalen

De klankschalen bestaan uit een legering van verschillende metalen. De klanken  brengen, als je ze met de juiste klopper aanslaat, wondermooie klanken voort. Naast de lage grondtonen laten ze meerdere boventonen horen, die met elkaar resoneren en een subtiel samenspel vormen. De trillingen van deze klanken hebben een sterke harmoniserende werking op ons.

Voor de massage worden meerdere,  speciale klankschalen gebruikt van hoge kwaliteit. De klankschalen zijn zorgvuldig geselecteerd door Hilda Postema, op basis van haar jarenlange ervaring. Het is van belang dat de schalen de juiste vibratie geven tijdens de massage. De klankschalen zijn op traditionele wijze gemaakt.  Ze zijn verschillend van grootte en iedere schaal heeft zijn eigen unieke klank. Door de vibraties van deze unieke klankschalen kunnen spanningen nog beter losgemaakt worden.

welkom

Afspraak maken:
Je kunt je opgeven door het inschrijfformulier bij contact in te vullen. 
Heb je vragen? Bel naar telefoon 0320-219204 of stuur een mail via contact.

De massage duurt + 75 minuten en de bijdrage is €75
De klankschalen-massage wordt door Hilda Postema, gegeven op het Centrum voor Meditatieve Ontspanning te Lelystad.

Het Centrum ligt in een bijzondere woonwijk in Lelystad. In de jaren '80 is hier een project gestart voor mensen die gezamenlijk willen mediteren. Het is een dorpje op zich geworden, met verschillende bedrijfjes, zoals een grote natuurvoedingswinkel en een Vegetarisch Restaurant, waar je zo binnen loopt voor een smakelijk buffet.