Klankschalen opleiding

Klankschaal kopen

Klankschaal kopen met advies

P1200259

Het uitzoeken van een klankschaal is heel persoonlijk. Elke schaal heeft immers haar eigen klank. Er zijn geen 2 klankschalen die het zelfde klinken. Welke schaal vind je mooi klinken? Welke schaal raakt je?

Als iemand een klankschaal wil kopen is mijn eerste vraag: wat wil je doen met de klankschaal? Wil je deze gebruiken om een ontspanningsmoment voor jezelf in te leiden? Of wil je de schaal meer professioneel gebruiken, ter introductie van je yogales? Ben je masseur en zou je de schaal willen gebruiken om mensen dieper te laten ontspannen?

Verschillende schalen geven verschillende effecten. Vandaar mijn eerste vraag.

Ik maak nog weleens mee dat mensen op ons Centrum komen om een schaal te kopen, en als ik dan een schaal aanslaat vindt men die gelijk erg mooi. Echter, na het beluisteren van verschillende schalen kan de keuze toch vallen op een andere schaal. Je hoort vaak pas goed welke schaal je mooi vindt, als je ook andere schalen hebt gehoord.

Er zijn zowel kleine klankschalen als grote klankschalen te beluisteren. Misschien wil je een klankschaal uitzoeken bij een klankschaal die je al hebt, of wil je meerdere schalen uitzoeken. De schalen moeten dan met elkaar resoneren, daar kom je achter  door allerlei schalen samen te beluisteren.

De prijzen variëren vanaf €30 tot €350. Hoe groter de klankschaal hoe duurder. De schalen zijn vriendelijk geprijsd. Ook belangrijk: in de loop van de jaren heb ik met veel verschillende soorten klankschalen gewerkt, en veel schalen gekocht en door verkocht. Ik zoek de klankschalen zelf uit bij diverse groothandels. Elke klankschaal op ons Centrum is zorgvuldig door mij uitgezocht. Er zijn verschillende soorten klankschalen aanwezig. De diversiteit in soorten vind ik belangrijk in het maken van de juiste keuze.

P1200268

Ook het gebruik van een juiste klopper is van groot belang. Er zijn kloppers in allerlei soorten en maten, die je kunt gebruiken. De kloppers zijn ook te koop.

Als je éénmaal een klankschaal hebt uitgezocht wordt deze je steeds meer eigen. Je hoort de verschillende klanken  van je klankschaal steeds beter.  Zet je de klankschaal op een mooie plaats in het zicht, dan is het heel gemakkelijk om de schaal zo nu en dan aan te slaan, en de prachtige, ontspannende klanken door je ruimte laten klinken. Een tijdloos geschenk.  

P1200369Volgens de Ayur Veda worden atomen, cellen en weefsels worden bijeengehouden door 'onzichtbare draden' van subtiele trillingen. Deze subtiele trillingen worden ook wel oerklanken genoemd. Het houdt onze DNA bijeen, en is de sterkste kracht in de natuur. Als deze trillingen verstoord worden kunnen we dit binnen de cel weer herstellen door specifieke oerklanken toe te passen.

Deepak Chopra

P1200240

Op ons Centrum hebben wij ook andere klank instrumenten zoals de rainstick, ocean drums, zaphir chimes en gongs kun je beluisteren en kopen.  Als je het fijn vind geef ik je vrijblijvend advies, maar voel je tot niets verplicht. Je bent van harte welkom in een vrijblijvende open sfeer.

Als je een afspraak wilt maken voor het kopen van een klankschaal vul dan het formulier in bij contact, ik mail/bel je dan terug!

 

 

 

 

 

 

 

comfortabele cursus ruimte in Lelystad

 ruimte W55 Andy